top of page
vtprostirvn

Групи підтримки “Заради нас, тих, хто чекає рідних з війни”



Жарти і сльози... Обійми і 100-відсоткове розуміння твоїх тривог, твоїх недоспаних ночей, неврозів, відчаю, сподівання, віри... Бо вона, як і ти, також чекає... Що хтось рідний з'явиться в мережі, відправить "+", подзвонить, приїде на коротку ротацію... Рідний і тепер далекий - чоловік, батько, брат.

І коли не можеш поплакатися подрузі, бо в неї інші проблеми... І боїшся зізнатися мамі, щоб не спровокувати у неї черговий серцевий приступ... А подушка уже не висихає від твоїх сліз... То лише серед таких же зболених тривогою, але наділених вірою посестер, можна не ховати емоцій, не боятися осуду, насмішки, приниження... Це все залишилося там - на зовні. А тут війна у кожного в душі, у взаємодопомозі, взаємопідтримці! Поговорити з професійним психологом. Почути дійсно дієві поради: як йому написати, як підтримати, як пережити свою тривогу... Або поплакати з тією, яка також чекає... А потім обійнятися... І обов'язково посміхнутися... Щоб жити далі! Чекати далі! Любити далі! І вірити далі у своїх Героїв!!!

Групи підтримки у "Ветеранському просторі" - це про турботу без фальші, якої так не вистачає жінкам, щоб тримати надійний тил у цій війні…

Ми чекаємо на вас кожної суботи у Ветеранському просторі.

Записатись на групу можна за посиланням.



Comments


bottom of page