Привіт. Хочу спитати у тих, хто вже пробував різні інструменти для просування: з чого реально варто почати, якщо бюджет обмежений і немає великої команди? Чи краще зосередитися на соцмережах, таргетованій рекламі або SEO? Дуже цікаво почути практичні поради, щоб не витратити гроші даремно і не застрягнути в хаосі різних порад, які часто суперечать одна одній.
top of page
Щоб побачити, як це працює, перейдіть на опублікований сайт.
1 коментар
Коментування цього посту більше не доступне. Зверніться до власника сайту, щоб дізнатися більше.
bottom of page

Привіт. Я свого часу теж довго шукав відповіді на ці питання, і, чесно кажучи, спробував чимало всього самостійно - від випадкових налаштувань реклами до хаотичних постів у соцмережах. Результат був мінімальний, і тоді я вирішив звернутися до спеціалістів. Мій вибір зупинився на upcorn agency, і це було вдале рішення. Вони детально пояснили, як правильно поєднувати SEO, рекламу та контент, підлаштовуючи стратегію саме під мою нішу. Дуже сподобалося, що працюють прозоро, без "чарівних кнопок", зате з чітким планом. За кілька місяців я побачив ріст клієнтів і зрозумів, що час і кошти не витрачені даремно. Тому раджу не боятися делегувати професіоналам.