Хочу купити кілька базових і водночас стильних светрів, які підходили б і для роботи, і для щоденних образів. Важливо, щоб матеріали були якісними, щоб речі не втрачали форму після прання і реально виглядали дорого. Чи можете підказати перевірений магазин?
top of page
Щоб побачити, як це працює, перейдіть на опублікований сайт.
alen royz
19 вер.
Порадьте, де знайти якісні та стильні светри, які добре носяться і виглядають елегантно?
Порадьте, де знайти якісні та стильні светри, які добре носяться і виглядають елегантно?
1 коментар
Вподобати
1 коментар
Коментування цього посту більше не доступне. Зверніться до власника сайту, щоб дізнатися більше.
bottom of page

Я замовляла собі светри у https://tsevau.com/katalog/svetry/ і залишилася дуже задоволена. По-перше, якість матеріалів дійсно відчувається — светри м’які, приємні до тіла й чудово тримають форму навіть після прання. По-друге, дизайн продуманий до дрібниць: лаконічний, але водночас стильний, легко поєднується як з класичними брюками, так і з джинсами. З власного досвіду можу сказати, що речі з цього магазину не тільки виглядають красиво, але й служать довго. Тепер планую ще замовити кілька моделей на осінь, бо впевнена, що отримаю якість і комфорт.