Привіт, дівчата! Останнім часом все більше замислююсь про перехід на натуральну косметику. Хочу зменшити кількість хімії у своєму догляді та підтримати більш екологічний підхід до краси. Підкажіть, будь ласка, чи дійсно є різниця між звичайною косметикою і натуральною? І чи варто повністю переходити на органічні засоби?
top of page
Щоб побачити, як це працює, перейдіть на опублікований сайт.
1 коментар
bottom of page
Привіт! Ти порушила дуже актуальну тему. Я теж нещодавно перейшла на натуральну косметику й можу сказати, що різниця відчутна. Шкіра стала більш спокійною, менше реагує на зміни погоди, і взагалі зникли дрібні висипання. Натуральна косметика містить природні компоненти, не обтяжує шкіру агресивними консервантами й синтетикою, тому вона ідеально підходить для щоденного використання, особливо для чутливої або реактивної шкіри.
Рекомендую подивитися ось тут: https://mariefreshcosmetics.com/catalog/face-care/products/filter/for_women — це чудова добірка натуральної жіночої косметики. Особисто я там знайшла кілька улюблених засобів для щоденного догляду за обличчям. Усі продукти мають натуральний склад, приємну текстуру і справді працюють. А ще приємно, що підтримую український бренд і водночас турбуюсь про довкілля.